W erken bij Blinc
Blinc is een jonge en dynamische onderneming, met een professionele uitstraling. Bij Blinc ken je je collega's niet alleen van naam maar onstaat er persoonlijke band met de mede Blincers. Wij zijn dan ook van mening dat elke Blincer een onmisbare schakel is in het laten functioneren van de onderneming.
Bij Blinc is er voldoende ruimte om door te groeien naar andere functies in de IT wereld. Wij vinden dat Blincers daarin een sturende rol moeten hebben. In de sterk veranderende IT omgeving is dat een must om je staande te houden.
Een Blincer staat voor zijn mening en is vernieuwend en pragmatisch met zijn of haar plossingen, als het probleem daarom vraagt natuurlijk. Daarnaast zijn we vooral degelijk en aangenaam professioneel.

Het werken bij Blinc is goed geregeld, de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn meer dan uitstekend. Wat te denken van 36 betaalde vrije dagen en een bij de functie passend vervoermiddel, om maar eens wat te noemen. Daarnaast bieden wij een meer dan realistisch salaris met ditto pensioen voorziening.

Als het bovenstaande je aanspreekt en je het ervaring in de IT wereld, aarzel dan niet om met mij contact op te nemen.

Schrijf naar:


Ruud van Blitterswijk
Blinc BV
Noordland 12
2548 WB 's-Gravenhage
Of stuur je e-mail naar:
een mailtje aan Ruud Ruud van Blitterswijk
 
Web Author: starre@blinc.nl
Copyright 1998 by BLINC BV - ALL RIGHTS RESERVED